Logotyper

LOGOTYPER

Mindconnect AB: Kunden sökte något som förmedlade smarta lösningar, teknik och nytänkande. Lösningen: en knepig kub uppbyggd av “M” och ”C”. Symbolen fungerar fristående samt tillsammans med företagsnamnet, som sattes i det tidlösa typsnittet Futura.
Frazer System: Kunden efterfrågade en “snabb” logotyp som “gärna innehåller en blixt” för sin nya banbrytande rörfräs.
Barefoot Barcelona: Fotograf som sökte stilren logotyp med subtil anknytning till verksamheten.
Niventiv: Företaget arbetar med industriell och ergonomisk design-konsultation. Niventiv hjälper dig från idé till färdig produkt och därför arbetade vi med en √-symbol (tick). Den färdiga symbolen förenar bokstaven “N” med just denna tick.

CityFlow: Kunden önskade en modern, smart och enkel logotyp för sin navigationsapplikation för professionella förare. Lösningen blev en grön symbol med referenser till trafikljus, med en navigationspil i. Bokstäverna modifierades för att passa symbolen och en grön ton lades på både symbolen och företagsnamnet. Symbolen kan användas fristående eller tillsammans med texten.

En grafisk profil med typsnitt och färger arbetades också fram. Uppdraget innefattade även framtagning av mallar för dokument, pressmeddelande, visitkort och PowerPoint-presentationer.

Daler Ekonomi: Kunden kontaktade mig med önskemål om Daler-mynt i sin logotyp.